dinsdag 20 september 2011

Officiële website Flikken Maastricht vernieuwd met een leest met gastrollen

De website van de Tros is volledig vernieuwd waaronder het Flikken Maastricht gedeelte. Op zich is er qua inhoud niet veel veranderd alleen is er wel wat extra informatie per seizoen opgezet. De layout is wel flink op de schop gegaan. Wel opvallend is het volgende blokje tekst:
Bijna twee miljoen kijkers volgden iedere vrijdagavond de belevenissen van Flikken Maastricht. De succesvolle serie keert dan ook terug met een zesde reeks. Bovendien komt er een Telefilm met Eva en Wolfs in de hoofdrollen.
De vaste cast bestaat uit:
  • Victor Reinier - Floris Wolfs
  • Angela Schijf - Eva van Dongen
  • Oda Spelbos - Marion Dreesen
  • Sergio Romero IJssel - Romeo Sanders
  • Will van Kralingen - Ellis Flamand
  • Jamie Grant - Esmee van Rooy
Net als in de vorige reeksen, veel bekende namen in de gastrollen. Onder anderen Tygo Gernandt, Frits Lambrechts, Frans van Deursen, Marcel Hensema, Mimoen Oaissa, Theo Maassen, Kees Boot en Miryanna van Reeden maken hun opwachting in een van de nieuwe afleveringen.
Over de gastrollen van volgend seizoen was nog niet zo heel veel bekend, ook al was wel al bekend dat Frans Bouwer een rol als zich zelf kreeg en dat Viviënne van den Assem mogelijk een rol kreeg. Van de rest was van zo ver ik weet nog niks bekend. Als dit lijstje klopt zou het betekenen dat Theo Maassen voor de 2de keer een gastrol speelt. Hij speelde afgelopen seizoen ook in de aflevering Wie zaait.... Dat die nog terug komt in dezelfde rol lijkt me sterk want hij had een moord gepleegd. Maar de tijd zal het ons leren...