donderdag 2 februari 2012

Eva word mogelijk zwanger in seizoen 6

De Tros heeft weer wat extra informatie over seizoen 6 op haar website geplaatst:
Voor de zesde reeks is alles uit de kast gehaald wat betreft spektakel. De rode draad in deze nieuwe reeks is het bezoek van de Amerikaanse president aan Nederland.

Wanneer duidelijk wordt dat de Amerikaanse president een bezoek aan de militaire erebegraafplaats in Margraten brengt, duikt een groep fanatieke Griekse anti-globalisten op in de kraak scene van Maastricht. Als enkele leden van de groep gearresteerd worden bij een chantagezaak, zien rechercheurs Eva van Dongen en Floris Wolfs de contouren van een complot voor een aanslag op de Amerikaanse president.

Een hoge secret service-agent komt het onderzoek naar het mogelijke complot leiden. Hij botst flink met de Nederlandse rechercheurs. Toch krijgen Van Dongen en Wolfs het vermoeden dat het hele complot een afleidingsmanoeuvre is voor een andere aanslag. De Amerikaan wil er niet van weten en trekt alle beschikbare middelen naar zich toe in zijn strijd tegen de anti-globalisten. Dan ontdekken Wolfs en Eva dat er inderdaad een tweede geheime aanslag wordt voorbereid. Maar de vraag is of ze op tijd zijn en de Amerikanen kunnen overtuigen.

Ook in de persoonlijke levens van de hoofdpersonen is het turbulent. Een nieuwe chef, een nieuwe liefde en een zwangerschap zetten de onderlinge verhoudingen zwaar onder druk.

Bron: Tros
De meeste info was al bekend, het bezoek van de Amerikaanse president, een nieuw hoofdinspecteur (naam is ook al bekend: Frieda Mechels) en dat heel seizoen 6 zou draaien om het bezoek van de Amerikaanse president. Ook wisten we al de de liefde tussen Eva en Wolfs weer zou opbloeien zoals te zien is in de trailer van seizoen 6 waar Eva en Wolfs aan het dansen zijn bij een optreden van Frans Bouwer (deze aflevering komt morgen).

Maar zoals te lezen is komt er ook een zwangerschap, het meest waarschijnlijk zou zijn dat Eva zwanger is omdat Angela Schijf zelf ook zwanger is dus een buikje heeft maar dit is zeker. Marion zal het waarschijnlijk niet zijn omdat zij er een beetje oud voor is en Esmee is er wat te jong voor. Fleur zit bij haar moeder in Spanje dus zij zal waarschijnlijk niet meer meespelen. Dus zal Eva waarschijnlijk zwanger zijn (dit is niet zeker!). Het meest waarschijnlijke zou zijn als het van Wolfs zou zijn maar je weet maar nooit...

Wie zwanger is en van wie komen we in de komende 10 weken pas zeker te weten.