vrijdag 14 maart 2014

Vanavond: De start van seizoen 8

Vanavond is het dan eindelijke zover: de start van seizoen 8 van Flikken Maastricht.

Aflevering 1: Dilemma


Wolfs staat voor een dilemma, hij moet kiezen tussen het redden van Eva of zijn dochter Fleur. Een onmogelijke keuze die nog lastiger wordt als Officier van Justitie Jens Bols opduikt. Hij is ervan overtuigd dat niet Eva maar Wolfs verantwoordelijk is voor de moord op De Vos.

Als politievrouw is Eva haar leven in de gevangenis niet zeker. Dan staat Bols plotseling voor haar en stelt een deal voor.

Romeo en Marion worden bij een mishandeling van een jonge vrouw geroepen. Ze krijgen een van de daders te pakken, maar die weigert zijn mond open te doen. Dat heeft uiteindelijk grote gevolgen voor het team.

Bron: Tros

Aflevering foto's:Persdag

Hier een video van de persdag van seizoen 8 van Flikken Maastricht afgelopen maandag waarin de cast vertelt wat we kunnen verwachten van het nieuwe seizoen:Wat weten we al van seizoen 8

  • Er zit in dit seizoen weer net zoals in eerdere seizoenen (bijvoorbeeld de moterclub van vorig seizoen) een langlopende misdaadlijn. Bron: video van de persdag.
  • Er worden twee afleveringen besteedt aan het afsluiten van de verhaallijn over de moord op Daan de Vos (wie heeft het gedaan? En wie gaat er voor de gevangenis in?). Bron: video van de persdag.
  • Fleur zal voor de rechter moeten verschijnen dit is namelijk al te zien in de trailer van seizoen 8 (bij 57 seconde).