vrijdag 25 april 2014

Promo: Belaagd



Er verdwijnt een jongetje op weg naar school. Als blijkt dat er een beruchte Belgische pedoseksueel zich aan zijn toezicht onttrokken heeft, gaan alle alarmbellen af. Maar Wolfs vertrouwt het niet helemaal als blijkt dat de moeder een dochter is van Coscun Hamza, de clanleider van de Hamza's.

Eva waarschuwt voor tunnelvisie, maar Wolfs en officier van justitie Jens Bols denken dat de ontvoering met de drugszaken van de clan te maken heeft. Ze lijken gelijk te krijgen als ze Coscun afluisteren en horen dat hij bezig is een vrachtwagen heroïne te regelen als losgeld om zijn kleinzoon vrij te kopen.

Romeo en Esmee onderzoeken een reeks diefstallen en schuurbrandjes in een buurt waar men niet bepaald staat te springen om de politie van dienst te zijn. Op uitnodiging van Esmee gaat Romeo mee naar een concert. Waar hij geen rekening mee heeft gehouden is de nieuwe vriend van Esmee.

Wolfs en Eva ruziën over de strategie van Fleurs verdediging. Wolfs wil dat Eva voor Fleur getuigt dat ze in grote psychische nood zat. Maar Eva weigert te liegen.

Met gastrollen van: Martijn Nieuwerf, Ali Ciftici, Tibor Lukács, Javier Guzman, Maud Dolsma, Marjolein Beumer, Bianca Krijgsman.

Bron: Tros