vrijdag 28 augustus 2015

Start seizoen 10

Vanavond is het dan eindelijk zover: de start van seizoen 10 van Flikken Maastricht. In de aanloop naar seizoen 10 heeft AVROTROS al wat informatie over de verhaallijn naar buiten gebracht:

Hoe gaan Wolfs en Eva verder nu Wolfs heeft besloten toch in Maastricht te blijven? Lukt het ze om de draad weer op te pakken?

Gaan ze door als vanouds of is er toch iets veranderd? Hoe dan ook, het nieuwe seizoen brengt de rechercheurs wederom in situaties die hun relatie en samenwerking flink op de proef stellen.

Schietgrage geldtransportovervallers, kunstenaars die over lijken gaan, corrupte wethouders, misbruikte studenten, grote drugsdealers, moordende bejaarden en internationaal opererende juwelendieven.

Het bestrijden van zware criminelen blijkt in dit seizoen ook persoonlijke gevolgen te hebben. Officier van Justitie Jens Bols wordt bedreigd en als dat uitmondt in een aanslag op zijn leven, wordt Eva aangesteld om hem te bewaken. Na een tweede aanslag op zijn leven, moeten ze onderduiken in een safe house.

Ook Fleur, de dochter van Wolfs die een straf uitzit in de gevangenis, is in gevaar als haar identiteit uitlekt. Als dochter van een politieman wordt ze fysiek bedreigd. Wolfs vreest voor haar leven en raakt meer en meer gefrustreerd als hij niet de hulp krijgt die hij nodig heeft om haar overgeplaatst te krijgen. Hij neemt uiteindelijk het heft in eigen handen met alle gevolgen van dien.

In deze nieuwe reeks worden gastrollen gespeeld door onder anderen Cees Geel, Marjolein Keuning, Derek de Lint, Celine Purcell, Tim Haars en Willem Voogd.

Bron: AVROTROS

Naast deze informatie over de verhaallijn zijn er ook deze trailers en fragmenten van seizoen 10 naar buiten gebracht:

Trailer seizoen 10

Trailer FM seizoen 10
Omdat jullie zo geduldig zijn geweest! Hier is ie dan...de langverwachte trailer van seizoen 10! (kijken op eigen risico)
Posted by Flikken Maastricht on vrijdag 31 juli 2015


Recap seizoen 9

Flikken Maastricht recap
Vrijdag 28 augustus start seizoen 10, maar hoe zit het ook alweer? Bekijk de recap en laat je geheugen opfrissen... #FlikkenMaastricht
Posted by Flikken Maastricht on vrijdag 21 augustus 2015


Victor Reinier en Angela Schijf over seizoen 10


Waarom je seizoen 10 van Flikken Maastricht absoluut niet mag missen!Victor Reinier en Angela Schijf zijn het over één ding eens: het wordt nog spannender... (Vrijdag 20:30 NPO 1)
Posted by Flikken Maastricht on donderdag 27 augustus 2015


Leader / intro seizoen 10


Bij een nieuw seizoen hoort natuurlijk een nieuwe leader! Zoek de verschillen...
Posted by Flikken Maastricht on donderdag 27 augustus 2015