donderdag 14 april 2011

Informatie over de film (‘De overloper’)

Omdat deze website nieuw is hebben we nog geen bericht geplaats over de film van Flikken Maastricht met de titel ‘De overloper’ om u toch wat informatie te geven over deze film hebben we alle informatie die bekend is ook een rijtje gezet.


Een Telefilm

De film wordt een Telefilm dit is een televisiefilms geproduceerd in opdracht van de Nederlandse Publieke Omroep. Dit zal betekenen dat de film alleen op televisie wordt uitgezonden en niet in de bioscoop. De film zal hoogstwaarschijnlijk op dvd waar schijnen en met een beetje geluk komt hij ook op Uitzending Gemist (er staan Telefilms op Uitzending Gemist maar of deze er ook op komt is niet bekend).

Het verhaal

Het verhaal zal zich deels rondom carnaval afspelen. Victor Reinier schreef op zijn website het volgende over de film:
Deze zomer zullen er opnames worden gemaakt voor zowel seizoen 6 van de serie als voor een telefilm van Flikken Maastricht. In de film, met de titel 'De Overloper' die in 2012 te zien is op televisie, komen Victor Reinier en Angela Schijf, als Floris Wolfs en Eva van Dongen, in een spannend complot terrecht waarin niets is wat het lijkt. Hun relatie wordt tot het uiterste op de proef gesteld. Bron: www.victorreinier.nl
Dit is het gewijzigde bericht want eerder deze week was dit nog het bericht:
Deze zomer zullen er opnames worden gemaakt voor zowel een telefilm van Flikken Maastricht als voor seizoen 6 van de serie. In de film zal het mysterie van de ‘gesloten’ 4 miljoen euro worden ontrafeld. Wanneer de telefilm wordt uitgezonden is nog niet bekend. Bron: flikkenmaastricht.info – originele bron: www.victorreinier.nl
Het is niet bekent of het een fout was of dat het nog niet bekent mocht worden gemaakt. Verder is bekent dat het script en regie worden verzorgd door Jan Harm Dekker, Henk Apotheker en Pieter van Rijn.

Verdere informatie

  • De film wordt uitgezonden in 2011, hoe laat en op welke zender is nog niet bekent
  • De film zal ± anderhalf uur duren