zaterdag 11 juni 2011

Figureren in Flikken Maastricht & de opnames van seizoen 6 en de film


Op de website van de Tros staat een oproep voor mensen die willen figuren in Flikken Maastricht. Hier de oproep:

De serie speelt zich af in het prachtige Maastricht. Voor deze locatie is gekozen omdat het een historische en tegelijk moderne stad is met een uitgesproken eigen karakter, die wel bekend is met de problematiek van de grote steden maar toch wat 'gemoedelijker' overkomt. De opnames voor het zesde seizoen worden in de zomer van 2011 gemaakt.

Lijkt het je leuk mee te doen aan de opnames? Geef je dan nu op als figurant! De productie van Flikken Maastricht is op zoek naar enthousiaste Limburgers* die mee willen doen. Iedereen kan zich aanmelden. Van jong tot oud. Van groot tot klein.

Figuranten zitten, lopen of fietsen door het beeld. Daarom willen wij graag zo veel mogelijk gegevens hebben. Uiterlijke kenmerken (snor, bril, kaal, dik of dun, lengte) maar ook speciale toevoegingen (hobby, handicap of beroep) kunnen heel belangrijk voor ons zijn. Vermeld dit daarom duidelijk in het opmerkingenveld! Stuur ook een recente foto van jezelf mee. Je kunt deze uploaden in het aanmeldformulier.

*Wij zijn op zoek naar mensen in de buurt van Maastricht omdat figuranten helaas geen reiskosten krijgen. Komt u niet uit de buurt dan bent u natuurlijk ook van harte welkom maar moet u op eigen gelegenheid en kosten naar Maastricht komen.

Wil je je aanmelden als figurant dan kan dat hier.
UPDATE: Aanmelden kan helaas niet meer

Opnames seizoen 6 en de film

Zoals je kunt lezen in de oproep worden de opnames van seizoen 6 deze zomer gemaakt, de opnames van de film zouden volgens Flikken-coƶrdinator Erik van Rijsselt van de politie Limburg- Zuid vanaf april al worden gemaakt. Er zijn wel al opnames gemaakt tijdens de carnavals optocht in februari.