zaterdag 20 april 2013

Tros besteld drie nieuwe seizoenen Flikken Maastricht

De Tros heeft nog 3 extra seizoenen van Flikken Maastricht besteld bij Eyeworks, de producent van Flikken Maastricht. Normaal worden programma's niet zover vooruitbesteld maar wegens het grote succes van Flikken Maastricht heeft de Tros 3 extra seizoenen besteld. Victor Reinier, Angela Schijf en de rest van de cast hebben al aangegeven dat ze ook willen meewerken aan de drie extra seizoenen, Victor en Angela hebben al bijgetekend voor de volgende seizoenen.

De opnames van het 8ste seizoen beginnen binnenkort en dit seizoen zal hoogste waarschijnlijk begin volgend jaar te zien zijn. Als de Tros de planning het zelfde houdt als bij de vorige seizoenen (elk jaar een seizoen aan het begin van het jaar) dan zijn we tot 2016 verzekerd van nieuwe afleveringen van Flikken Maastricht.

Met het nieuws dat er drie nieuwe seizoenen zijn besteld betekend het dus dat er minimaal 10 seizoen van Flikken Maastricht komen. De Vlaamse serie Flikken waarop Flikken Maastricht gebaseerd is (ook bekend als Flikken Gent) heeft in totaal 10 seizoenen gehad waarna deze serie is gestopt (van 1999 tot 2009). Dit betekend dus dat Flikken Maastricht net zoveel seizoenen krijgt als de serie Flikken en misschien, als de Tros besluit om na seizoen 10 nog meer seizoenen te bestellen, nog wel meer...