vrijdag 4 september 2015

Promo: Het modelDe vriendin van een bekende Maastrichtse kunstenaar wordt dood in bad bij haar ouders aangetroffen met een plastic zak over haar hoofd. Gastrollen Peter Bolhuis, Lieke Antonisen, Micha Hulshof en Bert Kuizenga. Kijk jij vrijdag 20:30 #FlikkenMaastricht?
Posted by Flikken Maastricht on dinsdag 1 september 2015


De vriendin en model van een bekende Maastrichtse kunstenaar wordt dood in bad bij haar ouders aangetroffen met een plastic zak over haar hoofd.

Alles wijst op een zelfmoord, maar haar vader, een ex-politieagent, is ervan overtuigd dat het moord is. De zaak voert Wolfs en Eva naar een wereld van kunst, grote ego’s, jaloezie en veel drank & drugs. Dan ontdekken ze dat het dode meisje in bad niet het enige model is dat op verdachte wijze omgekomen is. Hebben ze te maken met een seriemoordenaar?

Marion ontmoet een oude schoolvriend op het bureau. Het klikt meteen weer, totdat ze hoort waar hij aangifte van komt doen; aliens hebben zijn favoriete koe ontvoerd. Wat lacherig belooft ze een kijkje te nemen op de boerderij, waar Romeo de tel kwijt raakt tussen de koeien en Marion toch denkt dat er meer aan de hand is.

Gastrollen:
Peter Bolhuis
Bert Kuizenga
Lieke Antonisen
Micha Hulshof
Martijn Nieuwerf

Bron: AVROTROS