vrijdag 11 september 2015

Promo: Gekte



Een bekende ontwerpster uit Maastricht wordt dood aangetroffen in haar atelier. Merkwaardig, omdat haar man haar die avond naar het vliegveld gebracht heeft voor een vlucht naar Milaan. Gastrollen zijn er voor Michiel de Jong en Bram Coopmans. Kijk jij vrijdagavond om 20:30 uur weer?
Posted by Flikken Maastricht on dinsdag 8 september 2015


Een bekende ontwerpster uit Maastricht wordt dood aangetroffen in haar atelier. Merkwaardig, omdat haar man haar die avond naar het vliegveld gebracht heeft voor een vlucht naar Milaan.

Wolfs, Eva, Marion en Romeo komen ter plaatse als de doodsoorzaak niet meteen is vast te stellen. Pas na sectie blijkt dat ze is vergiftigd met het gas Sarin. Haar man verdenkt zijn zwager en is woest op Marion omdat hij bij haar al twee keer aangifte tegen de man heeft gedaan. De broer blijkt een schizofrene man die al vaker gedreigd heeft zijn zus wat aan te doen, omdat hij ervan overtuigd is dat ze haar ontwerpen gebruikte om de wereld over hem te vertellen. Als blijkt dat hij de componenten waarmee Sarin gemaakt kan worden in huis heeft, rest de vraag of hij wel of niet de dader is.

Marion is zo van slag door de verwijten die de echtgenoot maakt dat als ze bij een huiselijk geweldzaak geroepen wordt, ze harder optreedt dan ze wil. Het levert vervolgens een klacht op.

Gastrollen
Martijn Nieuwerf
Michiel de Jong
Bram Coopmans

Bron: AVROTROS