vrijdag 25 september 2015

Promo: StappenWolfs gaat op stap met een oude studievriend die van plan is om uit het leven te stappen. Hij probeert hem op andere gedachten te brengen, al is dat tevergeefs... Gastrollen: Cees Geel, marjolein keuning, Anja Winter en Gerson Oratmangoen. Wat zijn jouw verwachtingen voor vrijdagavond?
Posted by Flikken Maastricht on dinsdag 22 september 2015


Wolfs gaat op stap met een oude studievriend die hem vertelt dat hij ongeneeslijk ziek is en van plan is er binnenkort uit te stappen. Hij vraagt zijn oude makker Wolfs zijn vrouw in te lichten als hij er niet meer is.
Wolfs probeert hem tijdens de lange avond op andere gedachten te brengen, maar dat blijkt tevergeefs. De volgende dag wordt de auto van zijn vriend onbeheerd aangetroffen bij de Maas. Wolfs vreest voor zelfmoord en vangt de vrouw van zijn vriend op. Maar wat deed de auto in de buurt van het lijk van een bekende crimineel dat diezelfde ochtend aangetroffen wordt. Toeval of is er meer aan de hand?

Romeo en Marion storten zich op een reeks diefstallen in een verpleegtehuis. Geen makkelijk zaak, want iedereen kan het gedaan hebben. Een gesprek met de directrice werpt echter nieuw licht op de zaak.

Gastrollen:
Cees Geel
Marjolein Keuning
Anja Winter
Gerson Oratmangoen

Bron: AVROTROS